Spotify laat je nu nummers verbergen op andermans afspeellijsten

16 april 2020 1 Minuut 1 Reacties
spotify-new-logo

Premium-abonnees kunnen voortaan slechte nummers skippen die vrienden hebben toegevoegd aan afspeellijsten die ze volgen. Zo kun je dus én van de smaak van je vrienden genieten, terwijl je ondertussen niet geconfronteerd wordt met wanstaltige muziek.

Spotify-afspeellijsten zonder wansmaak van je vrienden

Laten we eerlijk zijn: niet iedereen heeft de beste muzieksmaak. Zeker niet wanneer je de smaak van je vrienden naast die van jou legt. Als je op Spotify samen naar afspeellijsten luistert die gemaakt zijn door je vrienden, dan weet je vrijwel zeker dat er nummers tussen zitten die gewoonweg ruk zijn. Dus zou het fijn zijn als je die nummers automatisch kon skippen, toch? Gelukkig kan dat voortaan met deze muziekstreamingdienst, waardoor je de wanstaltige muzieksmaak van je vrienden niet langer onvrijwillig hoeft aan te horen.

Er wordt nu een update uitgerold voor de Android- en iOS-app waarmee dit mogelijk gemaakt wordt. Wanneer je een nummer verbergt (je haalt hem niet echt uit de lijst), dan slaat Spotify hem automatisch over wanneer dat liedje aan de beurt is. Een prima upgrade voor je levenskwaliteit als je het ons vraagt, zeker als je nu verplicht binnen zit en heel graag naar muziek luistert. Mocht je je ooit bedenken (maar we gaan er niet van uit), dan kun je de nummers altijd terughalen. Als je maar van Atemlos durch die Nacht afblijft, Martijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Peter V

Peter V
16 april 2020 om 23:10

Elke keer wanneer ik nieuws van Spotify zie hoop ik te lezen dat ze eindelijk met hi-res komen. Volgende keer beter.

Inloggen