Spotify Family voor het hele gezin gelanceerd in Nederland

21 oktober 2014 1 Minuut 1 Reacties
Spotify-iPad

Spotify heeft gisteren een nieuwe abonnementsvorm toegevoegd waarmee muziek luisteren met het hele gezin mogelijk gemaakt wordt.

Voor een vast bedrag per maand kunnen alle gezinsleden van de dienst gebruikmaken.

Spotify had tot deze week de mogelijkheid om een gratis abonnement met onder meer advertenties en een onbeperkt Premium abonnement af te sluiten voor een bedrag van 9,99 euro per maand. Voor dit bedrag kun je naar het complete aanbod luisteren, zonder commercials.

Deze week wordt de abonnementsvorm Spotify Family geïntroduceerd. Hiermee kunnen meerdere gezinsleden aan het abonnement toegevoegd worden, tegen een gereduceerd tarief. De eerste persoon sluit een premium abonnement voor 9,99 euro per maand af maar voor elk nieuw gezinslid hoeft maar 4,99 euro extra betaald te worden.

Ook dit abonnement biedt onbeperkt toegang tot het complete aanbod, zonder advertenties en met de mogelijkheid om ook offline naar muziek te luisteren. Ieder gezinslid kan ook zijn of haar eigen favorieten en afspeellijsten aanmaken. Je kunt maximaal vier extra gezinsleden aan je abonnement toevoegen.

Het Spotify Family abonnement is per direct beschikbaar in Nederland waardoor het nu al mogelijk is bijvoorbeeld je kinderen aan je premium abonnement toe te voegen.

Lees meer over de mogelijkheden van Spotify Connect.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Maurits

Maurits
21 oktober 2014 om 17:21

Ok, momenteel zitten mijn vriendin en ik op het zelfde account. Werkt ook prima alleen kun je niet tegelijkertijd afspelen op verschillende apparaten.

Inloggen