Sony PlayStation TV in november te koop voor 99,99 euro

13 augustus 2014 1 Minuut 0 Reacties
Sony-PlayStation-TV

Afgelopen juni kondigde Sony al aan de PlayStation TV naar Europa te brengen maar deze week heeft de Japanse fabrikant meer informatie vrijgegeven over de beschikbaarheid en prijs. De PS TV moet vanaf 14 november in de Nederlandse winkels liggen en krijgt een adviesprijs van 99,99 euro mee.

De PlayStation TV kan gebruikt worden om PSP- en PS Vita-games mee te spelen en kan ingezet worden om PlayStation 4 games naar een display te streamen. Je kunt maximaal twee DualShock-controllers (Dualshock 3 of Dualshock 4) op de PlayStation TV aansluiten. Dit apparaatje bestond in Japan al in de vorm van de PS Vita TV maar nu is er dus ook een versie speciaal voor de Europese markt.

Het grootste voordeel van deze compacte console is dat je PlayStation 4 niet meer in de buurt van elke tv hoeft te staan. Je kunt je games laten streamen van een console die in de slaapkamer staat naar een tv die in de woonkamer staat. Ook is het mogelijk bekende PS Vita spellen op een groot scherm te spelen. Games van de PlayStation 3 zijn beschikbaar via PlayStation Now.

Sony laat weten dat de PlayStation TV vanaf 14 november in Nederland te koop is voor een prijs van 99,99 euro. Hiervoor krijg je echter niet alleen de kleine console, ook de games OlliOlli, Velocity Ultra en Worms Revolution Extreme worden meegeleverd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)