PlayStation Classic heeft een verborgen menu met extra opties

05 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
playstation-classic

De minispelcomputer PlayStation Classic heeft een verborgen menu die spelers extra opties kan aanbieden. Het menu is niet heel goed verstopt. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een compatible usb-toetsenbord.

Verborgen menu PlayStation Classic

De PlayStation Classic is natuurlijk een emulator verpakt in een mooi omhulsel. Mensen die wel eens vaker een emulator hebben gebruikt, weten dat er vaak extra opties zijn. Dat is ook het geval voor deze minispelcomputer; er is namelijk een verstopt menu aanwezig, ontdekte Retro Gaming Arts. Het enige wat je moet doen voor het oproepen van dat menu, is een compatible usb-toetsenbord aansluiten en op de esc-knop te drukken. Toetsenborden die worden ondersteund zijn onder meer die van Corsair en Logitech.


Rond de 01:50 zit een harde schreeuw, zet je volume dan dus wat zachter.

Wanneer je dit doet, dan krijg je toegang tot zaken als meerdere saves states, extra tv-instellingen en nog veel meer handige functies die Sony om de een of andere reden niet standaard aanbiedt. Blijf echter wel alert, want het is mogelijk dat je je PlayStation Classic kapot maakt als je te veel dingen verandert. Doe dit dus op eigen risico en alleen als je precies weet wat je nou aan het doen bent. Dan kan je plastic doos met digitale spellen, ter waarde van 100 euro, ineens veel meer waarde aanbieden dan momenteel het geval is.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)