Officiële website PlayStation 5 staat online: aankondiging aanstaande?

05 februari 2020 1 Minuut 2 Reacties
playstation-shutterstock-image

Sony heeft deze week de officiële website van de PlayStation 5 online gezet. Het lijkt erop dat de aankondiging niet lang meer op zich laat wachten. Helaas heeft de Japanse elektronicagigant hier zelf nog niets over naar buiten gebracht, maar gelukkig zijn er hardnekkige geruchten.

Website PlayStation 5 staat online

De website, die voor het eerst gespot werd door gebruikers op internetforum Reddit, is momenteel live in Groot-Brittannië en Duitsland. Wanneer je naar de pagina gaat, dan krijg je helaas nog geen informatie te zien over de aankomende spelcomputer, maar je kunt wel alvast je e-mailadres achterlaten voor het laatste nieuws omtrent PlayStation 5. Zo kom je heel snel achter de releasedatum van de console, evenals de prijs en natuurlijk de games die beschikbaar zijn ten tijde van de naderende lancering. Wanneer dat ook mag zijn.

Aangezien Microsoft het design van de Xbox One Series X al in december onthulde tijdens de Game Awards, kan Sony natuurlijk niet te lang wachten met de onthulling van de PlayStation 5. Er bestaan aanwijzingen dat die onthulling niet lang meer op zich laat wachten. Een ontwikkelaar liet namelijk weten dat dit in februari gebeuren moet, maar Sony heeft dit nieuws niet bevestigd. Destijds onthulde Sony de PlayStation 4 ook in februari (dat is alweer zeven jaar geleden), dus dit gerucht zou zomaar kunnen kloppen.

Hier lees je wat de beste games van dit moment zijn.

Reacties (2)