Nintendo Switch-update helpt vrienden via Twitter en Facebook te vinden

13 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
switch-facebook-twitter

De Nintendo Switch heeft een nieuwe systeemupdate gekregen. Versie 5.0.0 voegt nieuwe functies toe en brengt verbeteringen met zich mee. De belangrijkste nieuwe functie lijkt de mogelijkheid om gemakkelijker mensen toe te voegen aan je vriendenlijst via Facebook en Twitter, mits ze uiteraard ook over een Nintendo-account beschikken. Je krijgt nu suggesties te zien van Nintendo-accounts gebaseerd op je Twitter- en Facebookvrienden.

Nieuwe icoontjes en notificatie als je pre-order klaar is om te spelen

Daarnaast zorgt de update voor 24 nieuwe icoontjes van Kirby en ARMS en is de mogelijkheid toegevoegd om sneller games te downloaden die je hebt gekocht via de smartphone of de pc, zelfs als de Switch in de slaapstand staat. Heb je een pre-order geplaatst, maar weet je niet wanneer je deze kunt spelen? Je ontvangt nu een notificatie wanneer een pre-order klaar is om te spelen.

Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd voor de Switch Parental Control, waarbij nu de control stick en de knoppen gebruikt moeten worden in plaats van het keyboard op het scherm en is er een probleem opgelost over spelactiviteiten dat niet op de juiste wijze werd weergegeven op de profielpagina.

De update zal vanzelf gedownload worden als je de Nintendo Switch aanzet, mits deze met het internet verbonden is. Is dit niet het geval, dan kun je zelf de update downloaden via System Settings. De volledige lijst van probleemoplossingen en verbeteringen vind je op de website van Nintendo.

Lees in ons onlangs gepubliceerde gameoverzicht welke games je nu moet spelen voor de Nintendo Switch.

Reacties (0)