‘Nintendo brengt dit jaar virtual reality naar de Nintendo Switch’

18 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
nintendo-switch-games

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Nintendo dit jaar virtualrealityondersteuning naar de Nintendo Switch. Dat zou bijvoorbeeld kunnen in de vorm van een Nintendo Labo-kit. Sommige first-party titels zouden ook een speciale vr-modus gaan krijgen.

Virtual reality voor de Nintendo Switch

Volgens de nieuwste geruchten krijgt de Nintendo Switch ondersteuning voor virtual reality. Zo schrijft de website Nintendo World Report, op basis van meerdere bronnen, dat Nintendo dit jaar nieuws omtrent virtual reality voor de Switch zal uitbrengen. Verschillende first-party titels, spellen die door Nintendo zijn gemaakt, zouden ook een update kunnen ontvangen die vr-ondersteuning zal toevoegen. Helaas heeft de schrijver van het stuk niet kunnen vertellen om welke game het gaat, dus op die informatie moeten we nog even wachten.

Daarnaast heeft een andere Nintendo-website, Go Nintendo, ook nieuws omtrent virtual reality naar buiten gebracht. De Japanse spellenmaker zou namelijk een speciale Nintendo Labo-kit kunnen uitbrengen voor de Nintendo Switch. Dat zou dus betekenen dat je de bril van karton kunt maken en zelf in elkaar zet. Dit is niet de eerste keer dat vr-ondersteuning voor de Switch in het nieuws verschijnt. Zo dook er eerder al het woord ‘vr-mode’ op in het besturingssysteem van de console. Nintendo heeft niet gereageerd op de geruchten.

Wil je ondertussen weten welke games je nu zou moeten spelen op je Nintendo Switch of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht. Ons volgende overzicht verschijnt eind maart.

Reacties (0)