Nieuwe The Falcon and the Winter Soldier-trailer uitgebracht

08 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
disney-plus-falcon-winter-soldier

Disney en Marvel hebben afgelopen weekend een nieuwe trailer uitgebracht van de aankomende serie The Falcon and the Winter Soldier.

The Falcon and the Winter Soldier is vanaf 19 maart aanstaande te zien op videostreamingdienst Disney+. Daarmee vervangt de serie het slot van Wandavision, die afgelopen vrijdag haar vijfde aflevering kreeg. In de hoofdrol spelen, hoe kan het ook anders, Falcon en de Winter Soldier uit de Captain America- en Avengers-films.

The Falcon and the Winter Soldier-trailer

De serie krijgt in totaal zes afleveringen. Het is niet duidelijk hoe lang die afleveringen duren, maar laten we hopen dat ze iets langer zijn dan de afleveringen van Wandavision. De serie pakt het verhaal op na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Er is ruimte voor een nieuwe Captain America en in deze serie zien we wie die strijd gaat winnen. In de onderstaande trailer krijg je daar een korte voorproef van.

Officieel heeft Cap zijn schild aan Falcon gegeven, maar zoals we in de trailer zien betekent dat niet dat hij de enige is die ermee kan gooien. De serie heeft veel last van uitstel gehad. Aanvankelijk was het de bedoeling dat dit de eerste serie op Disney+ zou worden, maar die eer ging dus naar Wandavision.

Advertentie

De pandemie heeft bijvoorbeeld voor veel uitstel gezorgd, omdat er simpelweg niet gefilmd kon worden. En dat terwijl de serie eigenlijk al bijna helemaal gefilmd was. Gelukkig komen er vanaf 19 maart dus wekelijks afleveringen online.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)