Netflix werkt aan verschillende projecten met betrekking tot games

14 juni 2021 1 Minuut 0 Reacties
netflix-castlevania

Netflix heeft de afgelopen dagen flink wat nieuws gedeeld over de verschillende projecten die betrekking hebben tot videogames.

Videostreamingdienst Netflix heeft onder meer bevestigd dat er een spin-off-serie komt van de hitanime Castlevania, gebaseerd op een game van uitgever Konami. De serie speelt zich af in hetzelfde universum als de onlangs afgesloten serie Castlevania en legt dit keer de nadruk op Richter Belmont en Maria Renard tijdens de Franse revolutie. Richter is een afstammeling van Sophie en Trevor.

Netflix deelt nieuws over gameprojecten

Er is ook nieuws gedeeld over de aankomende Resident Evil-serie. Acteur Lence Reddick speelt de bad guy Albert Wesker. Reddick speelde eerder in The Wire en Bosch en was ook te zien als de concierge in de John Wick-films. De maker van die filmfranchise, Derek Kolstad, schrijft afleveringen voor de Netflix-serie van Splinter Cell. Dat is dan weer een gameserie van uitgever Ubisoft. In het eerste seizoen, bestaande uit acht afleveringen, volgen we Sam Fischer. Hij is een US Navy Seal, werkzaam voor de Third Echelon-afdeling.

Advertentie

Verder werkt Netflix aan een animatieserie gebaseerd op de videogamefranchise Far Cry. Het creatieve team voor dit project wordt nog samengesteld. Tot slot heeft de videostreamingdienst de eerste beelden gedeeld van de serie die gebaseerd is op League of Legends en de animatieserie gebaseerd op de bikkelharde game Cuphead.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)