Netflix nu beschikbaar in Nederland voor 7,99 euro per maand

11 september 2013 1 Minuut 6 Reacties
Netflix

We hebben het al een paar keer aangekondigd, maar vandaag is het dan zover. Videostreamingdienst Netflix is vanaf vandaag de gebruiken in Nederland. Voor een bedrag van 7,99 euro per maand krijg je onbeperkt toegang tot films en series.

Via smartphone, tablet, tv en pc

Tijdens een evenement in Amsterdam wordt Netflix vanavond officieel gelanceerd maar het is nu al mogelijk de videostreamingdienst te gebruiken. De dienst biedt Nederlanders via diverse platformen toegang tot een grote bibliotheek met series en films. Zo kun je onder meer via een app op Smart tv’s van Philips, LG en Samsung van de dienst gebruikmaken, kun je een app downloaden voor je Android, iOS of Windows toestellen, en kun je op elke pc of Mac naar Netflix-content kijken.

Content Netflix

Over de content die beschikbaar gesteld zou worden was nog veel onduidelijkheid maar op het eerste gezicht krijgen we in Nederland toegang tot veel populaire films en tv-series. Ook aan content van Nederlandse bodem is gedacht, zo zijn films als De Heineken Ontvoering te bekijken.

7,99 euro per maand

De dienst krijgt een rijs van 7,99 euro per maand. Voor dit bedrag kun je op twee apparaten toegang krijgen tot de content. Wil je meerdere apparaten gebruiken dan kun je het abonnement voor 3 euro extra per maand uitbreiden. Het is mogelijk eerst een maand te kijken of Netflix wel iets voor je is want de eerste maand is gratis.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (4)

koertj

koertj
11 september 2013 om 00:50

Worden Amerikaanse series ook in het Nederlands ondertiteld?

Inloggen
peter

peter
11 september 2013 om 09:55

Ja in gele letters. Even wennen is dat.

Inloggen
peter

peter
11 september 2013 om 08:09

Belgie weer niet natuurlijk , bedankt Telenet 🙁

Inloggen
peter

peter
11 september 2013 om 10:14

Peter, mocht je thuis alles in HD kijken zou dit ook een enorme tegenvaller zijn. Dus weet niet of je nu wel zo veel mist.

Inloggen
peter

peter
11 september 2013 om 09:55

Ben er nu mee aan het spelen maar wat een slecht kwaliteit van het beeld.Staat naast de titels of het hd is maar haalt het dvd beeld i.m.o niet eens. Hoor graag of iemand die ervaring met mij deelt.

Inloggen
peter

peter
11 september 2013 om 14:38

Update: beeld al een stuk beter dan vanmorgen. Heeft voor mij veel potentie.

Inloggen