Nederlandse streamingdienst Horrify start op 30 oktober

18 oktober 2018 1 Minuut 3 Reacties
horrify

Eind deze maand wordt er een nieuwe videostreamingdienst gelanceerd in Nederland, Horrify. Hier kijk je allerlei horrorfilms en -series. De dienst gaat straks 6,95 euro per maand kosten, maar als je je nu aanmeldt voor de nieuwsbrief maak je kans op een gratis jaarabonnement.

Nieuwe videostreamingdienst Horrify

Op 30 oktober 2018, een dag voordat Halloween wereldwijd gevierd wordt, wordt de Nederlandse videostreamingdienst Horrify gelanceerd. Dit is een dienst waarmee je uitsluitend horrorfilms en -series kunt bekijken. Het aanbod bestaat aanvankelijk uit meer dan honderd films en series, variërend van moderne films tot Italiaanse cultfilms. De dienst belooft wekelijks nieuwe titels te gaan toevoegen. Over twaalf dagen kun je onder meer al Oculus, American Mary, Spasmo, Stake Land, Carriers en Tales of Halloween verwachten.

Vind je dit een tof idee voor een videostreamingdienst en kun je niet wachten om toegang te krijgen? Voor 6,95 euro per maand kun je straks onbeperkt “horror, gore en more” streamen. En als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan maak je bovendien kans op één van de 25 weg te geven jaarabonnementen (in samenwerking met de Nederlandse horrorwebsite de Nachtvlinders). Op 30 oktober wordt ook meteen de winnaar bekendgemaakt. Voor meer informatie over Horrify kun je terecht op de officiële website van de streamingdienst.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (3)

Jay

Jay
27 oktober 2018 om 14:25

Hoeveel personen kunnen streamen op een apparaat

Inloggen
Cees

Cees
27 oktober 2018 om 19:57

Ondersteunt de streamingdienst chromecast?

Inloggen
Jolanda

Jolanda
11 november 2018 om 16:01

Is het voor je mobille of op tv ka iemand dat zeggen groet Jolanda Bosch

Inloggen