Nederlandse apps voor Sony PlayStation 4 bekend

27 november 2013 1 Minuut 0 Reacties
Sony-PlayStation-4-retina

Eerder deze maand maakten Microsoft en Sony al bekend welke apps er in de VS beschikbaar gesteld worden op de PlayStation 4 en Xbox One en deze week heeft Sony ook het Nederlandse aanbod bekendgemaakt.

De Japanse fabrikant laat weten dat er in eerste instantie zes verschillende applicaties voor Nederlandse gebruikers van de PlayStation 4 beschikbaar gesteld worden. Het gaat om Ximon, Netflix, NOS Sport, VidZone, IGN en Music Unlimited. In andere Europese landen worden daarnaast apps als BBC en Amazons LOVEFiLM beschikbaar gesteld. Al deze apps kunnen gratis gedownload worden wanneer je een PS4 bezit en vereisen geen speciaal abonnement.

Sony geeft aan dat het aanbod apps snel uitgebreid zal worden. Voor de lente van 2014 moeten er 20 nieuwe applicaties voor de game console gelanceerd worden, al is niet bekend hoeveel van deze apps ook toegankelijk zijn voor Nederlandse gebruikers.

Twijfel je nog over de aanschaf van een Sony PlayStation 4? Neem dan ons artikel over de PlayStation 4 in je home cinema systeem eens door. De console kan namelijk ook dienst doen als Blu-ray speler, biedt je middels de apps toegang tot Video on Demand-diensten en beschikt over de audiodecoders voor de nieuwste audioformaten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)