MixRadio krijgt een update met handige features

08 september 2015 1 Minuut 0 Reacties
mixradio-review-feature

MixRadio heeft een kersverse update gekregen die een aantal toffe features toevoegt aan de applicatie, beschikbaar voor Android en iOS. MixRadio is een gratis te gebruiken muziekstreamingdienst, waarmee je curated afspeellijsten kunt beluisteren.

Meer opties voor streamingdienst MixRadio

De applicatie MixRadio, beschikbaar voor Android en iOS, is een gratis te gebruiken muziekstreamingdienst waarmee je naar een aantal curated afspeellijsten kunt luisteren. Je kunt niet je eigen muziek uploaden en elders beluisteren en je kunt ook geen specifieke nummers even snel opzoeken. Je zoekt een genre of mix op waar je zin in hebt of die je leuk lijkt, druk op ‘play’ en begint meteen met luisteren. Je kunt wel nummers overslaan, maar niet altijd, en kunt te allen tijde aangeven welk nummer je tof vindt. Zo leert MixRadio.

De app heeft deze week een verse update gekregen. Zo is de user interface aangepast en moet de boel wat frisser aanvoelen (al kun je er wel wat kritiek op hebben); je kunt nu naar links vegen om een nummer over te slaan; de My Mix zal automatisch, via een WiFi-verbinding, offline opgeslagen worden; wanneer je onderweg naar MixRadio luistert en onderweg ergens je internetverbinding verliest, dan schakelt de app automatisch over op een offline playlist; en je hoeft geen username en wachtwoord in te vullen wanneer je inlogt met sociale media.

Toen MixRadio, nu onderdeel van LINE nadat Microsoft het eerder overnam van Nokia, uitkwam, hebben we de dienst gerecenseerd. De recensie kun je hier vinden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)