Meer bewijs gevonden voor een Nintendo Switch Mini

02 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
nintendo-switch-mini-verpakking

De laatste tijd verschijnt er steeds meer bewijs voor het bestaan van een Nintendo Switch Mini. Ook vandaag is dat het geval. Accessoiremaker en gameuitgever BigBen Interactive lijkt namelijk te werken aan een siliconen beschermhoes voor het apparaat.

Komt er een Nintendo Switch Mini?

Ondanks het feit dat Nintendo niets op het gebied van hardware heeft aangekondigd tijdens de afgelopen E3-gamebeurs, blijven de geruchten rondom nieuwe modellen binnenstromen. Zo schreven onder meer The Wall Street Journal en de Japanse krant Nikkei al eerder over de hardwarerevisies — één van die systemen zou kleiner en goedkoper moeten worden. Vervolgens publiceerde de Chinese accessoiremaker HonSon op zijn website verschillende accessoires voor wat nu de Nintendo Switch Mini genoemd wordt.

Nu komt in het nieuws dat ook de bekende accessoiremaker en tevens gameuitgever BigBen Interactive lijkt te werken aan Nintendo Switch Mini-accessoires. Het gaat om een siliconen beschermhoes, die je hierboven op de afbeelding kunt bekijken. Rechts onderin staat de tekst ‘Mini Switch 2’. De beschermhoes heeft ook een verse render opgeleverd, die gebaseerd is op de afbeelding van de beschermhoes. Opvallend is dat de maker van de render denkt dat Nintendo alsnog actieknoppen in plaats van een vierpuntdruktoets gaat gebruiken.

Reacties (0)