Het nieuwe seizoen van Westworld verschijnt niet voor 2020

16 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
hbo-westworld

De baas van HBO heeft bevestigd dat het derde seizoen van de hitserie Westworld niet voor 2020 zal verschijnen. Er waren wat geruchten ontstaan over een mogelijke release in 2019, maar alle hoop is nu weggenomen door de baas van de betaalzender.

Derde seizoen Westworld laat op zich wachten

Fans van Game of Thrones hebben even moeten wachten op het nieuwe seizoen en fans van Westworld wacht nu, wederom, hetzelfde lot. WarnerMedia Entertainment-voorzitten Bob Greenblatt en de programmeringsdirecteur van HBO, Casey Bloys, hebben namelijk tegenover Deadline bevestigd dat het derde seizoen niet voor 2020 zal verschijnen op HBO. Heel even leefde het idee dat de serie in 2019 zou terugkeren voor het nieuwe seizoen, maar alle hoop daarvoor is nu weggenomen door deze twee medewerkers.

Bloys is niet van mening dat de periode tussen de seizoenen schadelijk hoeft te zijn voor HBO, met shows als Succession, Sharp Objects, The Deuce, My Brilliant Friend, The Night Of, The Leftovers, Barry, Veep en High Maintenance. Deze series hebben het lange gat tussen de Game of Thrones-seizoenen al kunnen opvullen. Ondertussen komen er ook nog nieuwe series aan als Euphoria, Watchmen, The Nevers en His Dark Materials, die prima het gat dat straks ontstaat (na het laatste seizoen van Game of Thrones) kunnen opvullen.

Uiteraard kan er ook nog altijd gekozen worden voor meer Game of Thrones in de wachtperiode tussen de Westworld-seizoenen. HBO werkt namelijk aan spin-offs. Zo wordt er onder meer gewerkt aan een prequel-serie, maar daar is vooralsnog alleen de pilot van besteld. De nieuwe series moeten wel HBO- en Game of Thrones-waardig zijn, daarom wordt hier flink wat tijd en geld voor uitgetrokken. Mocht de prequel-pilot niets opleveren, dan is er gelukkig nog genoeg materiaal van George R. R. Martin waar naar gekeken kan worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)