HBO Max begint internationale uitrol van streamingdienst vanaf juni

12 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
hbo-max-wonder-woman

De videostreamingdienst HBO Max bestaat inmiddels een jaar. Daarom kondigt het bedrijf de datum van de internationale uitrol aan.

WanerMedia, het bedrijf achter HBO Max, laat weten dat de eerste fase van de internationale uitrol in juni 2021 van start gaat. Vanaf die maand is de videostreamingdienst beschikbaar in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.

HBO Max komt naar andere landen

Op moment van schrijven is HBO Max alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Het is de bedoeling dat de videostreamingdienst wereldwijd beschikbaar gesteld wordt, zoals eerder aangekondigd. Na de uitrol in Latijns-Amerika is het de beurt aan Europa. Bestaande HBO-kanalen in Scandinavië, Spanje, Midden-Europa en Portugal komen dan als eerste aan de beurt.

Op moment van schrijven is het nog niet duidelijk wanneer de videostreamingdienst naar Nederland komt. De verwachting is dat dit ergens in 2021 gaat gebeuren, maar een precieze datum is nog niet bekendgemaakt.

Advertentie

Verder is het de bedoeling dat leden van de HBO Go-applicatie automatisch overgezet worden naar een HBO Max-abonnement. Dit geldt voor nu voor Amerikaanse abonnees, maar waarschijnlijk zal dit ook in andere landen gelden.

Max heeft content van onder meer Warner Bros. en DC Comics. Zo kun je dus veel van Batman, Superman, Wonder Woman en meer superhelden verwachten. Er zijn veel verschillende films en series in de maak. Maar Warner Bros. heeft ook de filmrechten van Harry Potter in handen; achter de schermen werkt het bedrijf aan een nieuwe productie.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)