Google Stadia laat uitgevers eigen abonnementen aanbieden

11 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
google-stadia-verzameling

Google heeft bekendgemaakt dat gamestreamingdienst Google Stadia ook abonnementen van andere uitgevers en ontwikkelaars ondersteunt. Eén van de eerste uitgevers die hier gebruik van maakt, is de Frans-Canadese uitgever Ubisoft, met Uplay+.

Google Stadia ondersteunt ook andere abonnementen

Phil Harrison, het hoofd van de gamestreamingdienst Google Stadia, heeft laten weten dat Stadia ook abonnementen van andere game-uitgevers en -ontwikkelaars ondersteunt. Dat laat de beste man weten in een interview tijdens de E3 Live-show op YouTube. Harrison heeft helaas niet laten weten om welke uitgevers het precies gaat, maar we hebben niet lang hoeven wachten op de eerste kandidaat. Ubisoft, een Frans-Canadese uitgever van videogames, brengt namelijk het gameabonnement Uplay+ naar de dienst toe.

Uplay+ is vooralsnog een abonnement voor pc-spellen en komt dus, zoals het er nu naar uitziet, niet naar spelcomputers. Het abonnement kost in de Verenigde Staten 14,99 dollar per maand en geeft toegang tot klassieke titels als Splinter Cell en Prince of Persia, evenals gloednieuwe titels als Watch Dogs Legion en Ghost Recon Breakpoint (allebei aangekondigd tijdens de E3-show van dit jaar). Bovendien krijgen abonnementshouders ook nog eens toegang tot alle downloadable content die later wordt uitgebracht voor die games.

Het meest recente overzicht van de beste games van begin 2019 vind je hier. Ons volgende overzicht verschijnt over ongeveer vier weken.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)