Google Stadia krijgt dit jaar nog eens zestien games, waaronder Sekiro

15 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
google-stadia-verzameling

Google heeft tijdens een evenement bekendgemaakt dat gamestreamingdienst Google Stadia voor het einde van dit jaar nog eens zestien games krijgt. Op moment van schrijven zijn er relatief weinig spellen beschikbaar op de dienst, dus elke vorm van extra aanbod is nu welkom.

Google Stadia: Sekiro en meer op komst

Nu zijn er zo’n zestig titels die je kunt spelen via Google Stadia, maar daar komen voor het einde van het jaar dus in elk geval zestien games bij. Eén van de grotere titels die op komst is, is Sekiro: Shadows die Twice. Eén van de beste games van vorig jaar. Daarnaast mogen Stadia-abonnees rekenen op het populaire basketbalspel NBA 2K21. Dat spel komt gelijktijdig naar consoles en de streamingdienst. Normaliter zit er wat tijd tussen beide releases, dus het lijkt erop dat uitgevers het jonge platform serieuzer nemen.

Daarnaast mag je voor het einde van het jaar in elk geval nog rekenen op games als Hitman 2 en Hitman 3, Super Bomberman R Online, Dead By Daylight, Serious Sam 4 en komen er exclusieve titels aan van de makers achter Guitar Hero en Until Dawn. Harmonix (van Guitar Hero) werkt aan DJ-spel Fuser, terwijl  het volgende horrorproject van Supermassive, Little Hope, exclusief naar Google Stadia komt. Daarnaast is het goed om te weten dat tenminste drie andere studio’s werken aan exclusieve games, zoals Orcs Must Die! 3.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)