Genki maakt draadloos audio luisteren op de Nintendo Switch mogelijk

18 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
genki-nintendo-switch

Het bedrijf Human Things heeft een Kickstarter opgericht voor Genki, waarmee via bluetooth audio gestreamd kan worden vanaf een Nintendo Switch. Je kunt het project nog steeds steunen en voor een lager bedrag dit usb-c-accessoire in huis halen.

Draadloze audio op Nintendo Switch met Genki

Op Kickstarter tref je nu Genki aan, een accessoire voor de Nintendo Switch waarmee je via de usb-c-poort draadloos audio kunt streamen naar een bluetooth-koptelefoon. Dit is de eerste usb-c bluetooth-adapter die beschikt over bluetooth 5.0 en Qualcomm aptX Low Latency voor de spelcomputer, waar je ook nog eens twee koptelefoons op kunt aansluiten. De accessoire heeft ook helemaal niet zo veel energie nodig: slechts vijftien milliwatt (dat is één procent van je Switch-accu). De minimale prijs ligt rond de dertig euro.

De Genki zal overigens niet zomaar je Nintendo Switch bricken; andere accessoires kunnen dat wel doen. De accessoire levert namelijk geen stroom aan de Switch. Verder is er een dock-adapter beschikbaar, waarmee je de accessoire kunt aansluiten op de dock van de Nintendo Switch en je dus gewoon draadloos naar de audio kunt blijven luisteren. De makers hebben als doel bijna 26.000 euro binnen te halen. Op moment van schrijven staat de teller op meer dan 87.000 euro, dus de kans dat het product wordt gemaakt is vrij groot.

Lees in ons onlangs gepubliceerde gameoverzicht welke games je nu moet spelen voor de Nintendo Switch.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)