Gameabonnement EA Access komt in juli naar de PlayStation 4

08 mei 2019 1 Minuut 0 Reacties
ea-access-ps4

Gameuitgever Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat het gameabonnement EA Access in juli beschikbaar zal zijn voor de PlayStation 4. Dit abonnement was voorheen exclusief verkrijgbaar voor eigenaars van een Xbox One.

EA Access komt naar PlayStation 4

Electronic Arts, uitgever van games als FIFA, Battlefield en Apex Legends, heeft laten weten dat het gameabonnement EA Access in juli naar de PlayStation 4 komt. Met een abonnement op deze dienst kun je ongelimiteerd spellen van de uitgever spelen. Kosten voor een abonnement zijn 3,99 euro per maand op 24,99 euro per jaar. Je krijgt toegang tot een groot scala aan videogames en kunt korting krijgen op nieuwe releases. Ook kun je die nieuwe games eerder spelen dan de rest van de mensen zonder zo’n abonnement.

EA Access werd ongeveer vijf jaar geleden gelanceerd voor Xbox One, waar het tot juli exclusief op verkrijgbaar is. Mocht je EA Access al op Xbox One gebruiken en wil je dat ook doen op de PS4, dan hebben we slecht nieuws: je zult dan een nieuw account moeten aanmaken en opnieuw de kosten moeten betalen. Het is nog niet bekend welke games er straks allemaal worden aangeboden. Op de Xbox One krijg je echter toegang tot spellen die zijn uitgebracht voor Xbox One, Xbox 360 en zelfs de allereerste Xbox-spelcomputer van Microsoft.

Wil je ondertussen weten welke games je nu zou moeten spelen op je PlayStation 4 of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht.

Reacties (0)