De drie beste nieuwe films en series op Netflix #78

30 december 2016 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere drie seizoenen van de spannende serie Under the Dome.

Under the Dome (drie seizoenen)

Zoek je in de kerstvakantie nog een spannende serie, waarvan in elk geval de eerste twee seizoenen je aan de buis gekluisterd houden? Dan zit je goed met het verhaal van Under the Dome, dat gebaseerd is op het werk van schrijver Stephen King. Een Amerikaans stadje wordt plotseling ingekapseld in een ondoordringbaar krachtveld en is daarmee afgesloten van de buitenwereld. Niemand weet waar die koepel vandaan komt en niet weet wat het nu is van het ding. Eén ding is zeker: zit in de koepel, dan kom je er in elk geval niet meer uit…

Ajin (twee seizoenen)

Netflix zet zijn inzet op anime door deze week met de introductie van een redelijk nieuwe serie, genaamd Ajin. Het verhaal gaat over een jongen genaamd Kei Nagai, die ontdekt dat hij een onsterfelijke Ajin is. Hij wordt daardoor ineens gezocht door de politie, omdat Ajins worden beschouwd als criminelen. Dat doet de overheid om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk opgespoord en opgepakt kunnen worden, zodat ze daarna aan de wetenschap kunnen worden gegeven. Het bronmateriaal, de manga, wordt veelal geprezen om zijn verhaal.

The Jungle Book (2016)

Niet zo heel lang geleden zette Netflix de animatiefilm The Jungle Book online. Destijds besteedde we daar al aandacht aan en spraken we de hoop uit dat de recente bioscoopfilm ook naar de videostreamingdienst zou komen. En dat is nu gebeurd. Mowgli, die in de jungle is opgevoed door wolven, gaat op avontuur onder leiding van de zwarte panter Bagheera en de vriendelijke beer Baloo. De personages in dit verhaal komen tot leven dankzij prachtige cgi. De stemmen zijn onder meer verzorgd door Bill Murray en Scarlett Johansson.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

Reacties (0)