De drie beste nieuwe films en series op Netflix #104

30 juni 2017 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de nieuwe Netflix Original Okja.

Okja

Deze film is er voor de liefhebbers van Snowpiercer en The Host. Het is een opmerkelijk verhaal en een hybride tussen sociaal commentaar en filmgenres. Okja gaat over een groot, genetisch aangepast varken en een meisje dat van dat varken houdt. Op de achtergrond strijden twee groepen om het dier: een gigantisch voedselbedrijf (met aan het hoofd actrice Tilda Swinton) en een dierenrechtenorganisatie (met aan het hoofd acteur Paul Dano). Okja is ook een merkwaardige combinatie van films als E.T. en Food Inc., maar dat is nog maar de helft…

Gypsy

Als je geen genoeg kunt krijgen van verhalen over de wazige lijn in een relatie tussen patiënt en psycholoog, dan kun je je hart ophalen bij Gypsy. In de hoofdrol speelt Naomi Watts een psychologe die zich wel heel erg bemoeit met het leven van haar patiënten, tot aan stomende affaires aan toe. Mocht je een film als Mulholland Drive goed vinden (omdat Watts heel goed een onschuldig personage kan spelen) of genieten van haar rol in Twin Peaks, dan kun je Gypsy ook waarderen. Achter de camera staat filmregisseuse Sam Taylor-Johnson.

Advertentie

The Originals (vier seizoenen)

Liefhebbers van de serie The Vampire Diaries kunnen deze week hun lol niet op, aangezien de kijkers nu drie seizoenen van de Amerikaanse horror/fantasy-televisieserie The Originals kunnen bekijken op de videostreamingdienst. The Originals is een spin-off-serie van The Vampire Diaries, waarin de Mikaelsons verhuizen naar New Orleans, waar ze samenwerken met plaatselijke heksen om de stad weer in hun macht te krijgen. Dit was nota bene hun stad en zij hebben hem opgebouwd, dus moet iedereen het ontgelden die hen in de weg staat.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)