De vier beste nieuwe films en series op Netflix #262 (+ mededeling)

17 juli 2020 3 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Normaal gesproken bekijken we elke week de nieuwste films en series op Netflix. Maar deze keer doen we het anders en geven we vier aanbevelingen voor de rest van juli. We lassen voor deze zomer een pauze in voor onze wekelijkse Netflix-artikelen, vanwege veranderingen achter de schermen.

Cursed (één seizoen) – 17 juli

Wie zich de serie 13 Reasons Why herinnerd, kent actrice Katherine Langford ongetwijfeld. Die actrice speelt nu de hoofdrol in de nieuwe Netflix Original Cursed. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek over koning Arthur. Dit keer wordt het verhaald verteld door de ogen van Nimue (Langford), die voorbestemd is de mysterieuze lady of the lake te worden. Het verhaal achter de lady is zowel krachtig als tragisch, dus dat belooft een interessante serie te worden. De tien afleveringen van het eerste seizoen duren allemaal een uur.

Suits (acht seizoenen) – 18 juli

Suits is een serie over een advocatenkantoor. Nu klinkt dat misschien saai; desondanks is Suits één van de beste series die je op dit moment kunt volgen. De hoofdrolspelers in deze komische dramaserie (ook zo’n foute combinatie, maar geef het echt een kans) zijn namelijk ontzettend divers en kleurrijk en de situaties waarin de verschillende personages terechtkomen, zijn vrijwel altijd spannend en meeslepend. Of dat nu een zaak is die echt gewonnen moet worden of een obstakel in het persoonlijke leven – Suits kijk je het beste in een binge-sessie.

Good Girls (drie seizoenen) – 26 juli

Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen. Maar dat gaat zomaar niet. Zoals je wellicht zelf wel kunt invullen levert het meer problemen dan oplossingen op. De manager van de supermarkt vangt namelijk een glimp op van één van de vrouwen, waardoor ze later pas beseffen dat het een stuk moeilijker wordt om hiermee weg te komen. En ja — speelgoedpistolen of niet, misdaad blijft misdaad.

The Umbrella Academy (twee seizoenen) – 31 juli

The Umbrella Academy draait om een groep jonge mensen die allemaal in 1989 op dezelfde dag zijn geboren. De twist hier is dat de moeders van deze kinderen voor de dag van de geboorte niet zwanger waren. Een miljardair adopteert vervolgens een aantal van die kinderen, die superkrachten blijken te hebben. Vervolgens worden ze getraind om de wereld te beschermen. De nieuwe vader van deze kids gaat op een gegeven moment dood en aan de groep opmerkelijke superhelden de taak om te achterhalen wat er is gebeurd.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)