De drie beste nieuwe films en series op Netflix #257

12 juni 2020 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van Reality Z.

F is For Family (drie seizoenen)

Zo op het eerste gezicht lijkt de animatieserie F is for Family een luie komedieserie over een doorsnee familie in de jaren zeventig (en sommige mensen beweren zelfs dat het een Family Guy-ripoff is). Maar dat is precies wat deze serie nou juist zo leuk maakt. Je hebt een vader die voor z’n gezin zorgt met een baan die hij haat, een moeder die vrouw en ouder speelt in een wereld waar dat van haar verwacht wordt en kinderen die zo allemaal hun eigen problemen hebben. En dat terwijl seks, drugs en rock-n-roll de wereld draaiende houden.

Da 5 Bloods (2020)

Vanaf vandaag kun je ook de nieuwste film van de Oscar-winnende regisseur Spike Lee zien op Netflix. Je kent die regisseur misschien wel van de film BlacKkKingsman, waar een zwarte politieagent undercover gaat bij een racistische groep witte mannen. Da 5 Bloods is wederom een strakke film over zwarte mensen. Dit keer over een groep van vier oorlogsveteranen die jaren na het einde van de Vietnamoorlog terugkeren om op zoek te gaan naar het stoffelijk overschat van hun commandant, maar ook een begraven schat zoeken.

Reality Z (één seizoen)

De Braziliaanse serie Reality Z is gebaseerd op de Britste horrorserie Dead Set. Het is een markante mix van horror, humor en een ode aan popcultuur, dus je kunt een hoop spannende, maar ook humoristische momenten verwachten. Tijdens een zombie-apocalyps worden deelnemers van een realityshow gevangen in de studio. Op een avond dat deelnemers naar huis moeten en dus de deuren openen, wordt de studio een veilige haven voor iedereen die naar redding zoekt, in een stad waar horror en krankzinnigheid heersen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)