De drie beste nieuwe films en series op Netflix #254

22 mei 2020 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het tweede seizoen van Selling Sunset.

History 101 (één seizoen)

Je kunt natuurlijk uren besteden aan allerlei verschillende films en series op Netflix, maar het is ook fijn om eens wat kennis te vergaren of even naar boven te halen. Dat kan met allerlei documentaires op de videostreamingdienst en vanaf nu ook met de Netflix Original-serie History 101. Aan de hand van archiefbeelden en infographics word je meegenomen langs allerlei belangrijke gebeurtenissen uit onze geschiedenis. Denk dan aan sociale bewegingen, technologische ontwikkelingen en wetenschappelijke doorbraken.

Selling Sunset (twee seizoenen)

Selling Sunset is een Netflix Original-serie over medewerkers van de Oppenheim Group. Dat is een prominente makelaardij in onroerend goed in Los Angeles. Het is een docu-dramaserie in de stijl van The Real Housewives of Beverly Hills en The Hills meets Million Dollar Listing en fans kregen er geen genoeg van. Daarom is het fijn dat we deze week kunnen genieten van het tweede seizoen. Er zijn opnieuw acht afleveringen van elk dertig minuten beschikbaar. Er zijn grotere huizen, er is meer drama en er is een nieuwe makelaar.

Control Z (één seizoen)

Control Z is een Mexicaanse dramaserie die vergeleken wordt met Pretty Little Liars. Een hacker legt geheimen bloot van verschillende leerlingen, waardoor heel de school nu op de hoogte is. Sofia, een sociaal geïsoleerde maar oplettende leerling, heeft nu het doel de hacker te ontmaskeren. Het is een Spaanse tienerserie die fans van Pretty Little Liars, maar ook Gossip Girl en het onlangs verschenen Elite moeten kunnen waarderen. Onder meer Ana Valeria Becerril, Michael Ronda, Andrés Baida, Macarena García en Yankel Stevan spelen een rol.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)