De drie beste nieuwe films en series op Netflix #252

08 mei 2020 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het tweede seizoen van Dead to Me.

Dead to Me (twee seizoenen)

Vanaf vandaag kun je het tweede seizoen van Dead to Me op Netflix bekijken. Het eerste seizoen bleek een verrassend succes. Het is een serie over mensen die in de rouw zijn, terwijl er zwartgallige humor wordt afgewisselde met emotionerende momenten. In de serie maken we kennis met Jen (gespeeld door Christina Applegate), die haar man in een ongeluk verloren is. Ze ontmoet Julie (Linda Carrelini), die haar op allerlei manieren helpt in het dagelijks leven. Totdat Jen erachter komt dat Julie een geheim met zich meedraagt.

Workin Moms (vier seizoenen)

Workin Moms is een komedieserie op Netflix met in de hoofdrol vier verschillende vrouwen. Ze moeten allemaal hun moederschap zien te combineren met werk, familie en hun liefdesleven. Dat dit een chaotische combinatie is, dat wetende de meeste mensen wel. Een balans vinden in het leven is al moeilijk genoeg en dat laten deze vier moeders meer dan prima zien. De kracht van Workin Moms zijn de herkenbare situaties waarin de vrouwen zich begeven. Heb je zelf kinderen? Dan weet je precies wat we bedoelen…

Valeria (één seizoen)

Valeria wordt ook omschreven als de Spaanse versie van de Amerikaanse dramaserie Sex and the City. De jonge schrijfster Valeria heeft al weken lang last van een writers block, waardoor schrijven lastig is. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het feit dat ze onlangs getrouwd is met haar man en haar vriendinnen minder vaak ziet. Om de band met haar vriendenkring te verbeteren, besluit ze het roer om te gooien en dingen anders te doen. Hopelijk krijgt ze daardoor weer inspiratie om wat teksten op papier te krijgen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)