De drie beste nieuwe films en series op Netflix #250

24 april 2020 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het tweede seizoen van After Life.

After Life (twee seizoenen)

In After Life maken we kennis met een schrijven, die werkt voor een krant, die de dood van zijn vrouw probeert te verwerken. Deze rol wordt vertolkt door cabaretier en komediant Ricky Gervais, die langzaamaan verandert in een norse, oude man die de mensen om hem heen op afstand probeert te houden — terwijl ze hem eigenlijk gewoon willen helpen. Liefhebbers van Gervais, opgelet: ondanks het feit dat Ricky hier niet zichzelf speelt, zegt hij wel constant dingen die alleen Ricky kan zeggen. Maar je zult hier niet alleen maar om hoeven lachen.

Hello Ninja (twee seizoenen)

De animatieserie Hello Ninja is deze week onze aanbevelingen voor de kinderen thuis. In de hoofdrol speelt Wesley, een jongeman die in een ninja kan veranderen wanneer hij zijn handen bij elkaar houdt en de woorden “Hello, Ninja” uitspreekt. Samen met zijn kat Pretzel en zijn vriend Georgie vormt hij een trio aan ninja’s, zonder dat zijn ouders dat weten. Wanneer ze zichzelf omtoveren tot ninja’s, komen ze terecht in een mysterieuze dojo. Van een grote, paarse draak met blauw haar krijgen ze te horen wat ze die dag gaan doen.

Extraction (2020)

Extraction is een film van Joe Russo (Avengers: Endgame), met in de hoofdrol Chris Hemsworth (die we beter kennen als Thor uit de Marvel-films). In de film maken we kennis met een duistere onderwereld van wapens, dealers en handelaren. Wanneer een jongen een pion wordt in de oorlog tussen twee drugsbendes en gevangengenomen wordt, moet een meedogenloze huurling Tyler Blake in actie komen. Hij krijgt de taak een stad binnen te dringen die goed beveiligd is. Hoe moeilijk de taak ook wordt: hij is een man die niets te verliezen heeft.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)