De drie beste nieuwe films en series op Netflix #249

17 april 2020 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van De Twaalf.

Too Hot To Handle (één seizoen)

Zijn ze terug van weggeweest of nooit helemaal verdwenen? Dat weten we niet, maar sommige mensen krijgen maar geen genoeg van datingshows met een twist. Netflix doet lekker mee aan de trend waarin we mensen elkaar zien verkennen en leren kennen in een bijzondere omgeving met het Britse datingprogramma Too Hot To Handle. Niet alleen gaan tien singles op zoek naar de eeuwige liefde in deze show, ook kunnen ze naar huis met (omgerekend) meer dan 91 duizend euro. Is dit je nieuwe realityshowverslaving?

De Twaalf (één seizoen)

De Twaalf is een Belgische misdaadserie. In de serie volgen we de twaalf juryleden die opgeroepen zijn in de rechtszaak tegen Frie Palmers. Dat is een schooldirectrice die verdacht wordt van twee moorden: op haar eigen dochter en haar vriendin. Opvallend aan de zaak is dat haar dochtertje onlangs overleden is, terwijl die vriendin achttien jaar geleden omgekomen is. Terwijl Palmers blijft ontkennen en de schuld blijft verleggen, leren we ondertussen de meest duistere geheimen kennen van de mensen die het oordeel moeten vellen.

Ocean’s 8 (2018)

In 2018 verscheen de komische kraakfilm Ocean’s 8, in de filmserie die ooit begon met Ocean’s 11. In de hoofdrollen zijn onder meer Sandra Bullock, Rihanna en Anne Hathaway te zien. Dit keer staan allerlei vrouwelijke personages centraal, maar dat betekent niet dat we geen (mannelijke) personages uit de oudere films hoeven te verwachten. De leider van de bende is dit keer Debbie Ocean, de zus van Danny ocean uit de trilogie. Ze heeft zich zo door hem laten inspireren dat ze nu zelf een grote roof wil uitvoeren.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)