De drie beste nieuwe films en series op Netflix #214

09 augustus 2019 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van Glow.

Dear White People (drie seizoenen)

Dear White People is een serie over een witte gemeenschap waar een diverse groep studenten te maken krijgt met discriminatie, racisme en allerlei vormen van stereotyperingen. Het eerste seizoen was nou niet bepaald een storm in een glas water en het tweede seizoen lijkt hier nog een schepje bovenop te doen, door zich te richten op al-rechts groepen op de campus, politiegeweld jegens zwarte studenten en allerlei seksuele voorkeuren en identiteiten. Na het zien van de afleveringen zal er ongetwijfeld een hoop besproken gaan worden.

Glow (drie seizoenen)

Glow is een serie die is gemaakt door de mensen achter het populaire Orange is the New Black. Ook Glow is een komische dramaserie geworden en gaat over vrouwelijke worstelaars. De naam is meteen een afkorting, die staat voor Gorgeous Ladies of Wrestling. In de hoofdrol, en ook meteen het middelpunt van de serie, zien we Alison Brie, die je kunt herkennen van Community en Mad Men. Nadat ze in de jaren tachtig niet aan een baan weet te komen, besluit ze het worstelen voor vrouwen maar eens uit te proberen.

No Good Nick (één seizoen)

No Good Nick is een nieuwe sitcom van Netflix, met onder meer Melissa Joan Hart, Sean Austin en Siena Agudong in de hoofdrol. Vanaf nu staan ook de laatste afleveringen van het eerste seizoen online. In de serie maken we kennis met Nick (gespeeld door Agudong), die wordt opgenomen in de familie van Hart. Wat de jonge meid allemaal van plan is wordt niet helemaal duidelijk na het zien van de trailer, maar als we op haar grijns afgaan dan kan dat weinig goeds betekenen. Het eerste deel verscheen eerder dit jaar al.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)