De drie beste nieuwe films en series op Netflix #212

26 juli 2019 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het zevende seizoen van Orange is the New Black.

Orange is the New Black seizoen 7

Vanaf vandaag staat het nieuwe seizoen van Orange is the New Black op Netflix. Dit is tevens het laatste seizoen van de succesvolle serie over de Amerikaanse vrouwengevangenis Litchfield Penitentiary. Na de opstand in seizoen 5 kwamen veel vrouwen op de extra beveiligde afdeling terecht. In seizoen 6 zagen we dat verschillende vrouwen vrijgelaten werden. Hoe gaat het ze nu af in vrijheid? En hoe is het met de vrouwen die levenslang kregen? Ook dit laatste seizoen combineert de kritiek op het Amerikaanse gevangenissysteem en de politiek met een gezonde dosis humor van de vrouwen in Litchfield, die ondanks alles er toch maar het beste van hopen te maken.

IT (2017)

Het boek van Stephen King is al eerder als mini-serie verschenen, maar in 2017 kreeg het een volwaardige speelfilm met Bill Skarsgård als Pennywise the Clown. De film speelt zich af in Derry, een ietwat deprimerend stadje waar kinderen één voor één verdwijnen. Een groep kinderen werkt samen om een einde te maken aan de verdwijningen en de kwaadaardige horrorclown te doden. Ben je bang voor clowns? Dan kun je deze film wellicht beter overslaan. Do you want a balloon, Georgie? In 2019 verschijnt het vervolg op deze film in de bioscoop.

Another Life

Eindelijk weer eens een science-fiction serie op Netflix met Another Life. In de hoofdrol vinden we Katee Sackhoff, de actrice die je ongetwijfeld nog kent van de remake van Battlestar Galactica. Nadat een mysterieus artefact op de aarde terecht komt is het aan Commander Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) om een ruimtemissie te leiden naar de planeet waar het artefact vandaan komt. De serie speelt zich niet alleen in de ruimte af, maar ook op aarde. Hier probeert Niko’s man het artefact te onderzoeken. Heb je weer eens ouderwets zin in science-fiction? Het eerste seizoen van tien afleveringen is nu te zien op Netflix.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)