De drie beste nieuwe films en series op Netflix #190

22 februari 2019 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het tweede seizoen van Suburra.

Suburra (twee seizoenen)

Suburra is een Italiaanse maffiaserie die liefhebbers van de Netflix Original Gomorra moet bekoren. Het verhaal van de serie vindt plaats in Rome, met name in het hart van de Italiaanse hoofdstad. Drie mannen komen door verschillende omstandigheden met elkaar in contact en zijn vervolgens op elkaar aangewezen als het gaat om omgaan met de georganiseerde misdaad in de stad. De actieserie laat niet alleen de Romaanse maffia zien, ook komen er corrupte politici en Vaticaan-leden in beeld. Het tweede seizoen staat nu online bij Netflix.

Paddleton (2019)

De Netflix-film Paddleton is een dramatische komediefilm (ook wel een dramedy genoemd). In deze Amerikaanse film maken we kennis met twee buren die besluiten op reis te gaan. Het leven van de jongere man maakt ineens een onverwachte wending, wanneer blijkt dat hij terminale kanker heeft. Dit zorgt bij beide mannen voor een confrontatie met hun sterfelijkheid, waardoor de gewone reis ineens heel emotioneel wordt. De titel van de film is de titel van een spel dat de buren normaal gesproken in hun vrije tijd spelen.

Advertentie

Chef’s Table: Volume 6

Netflix is er natuurlijk niet alleen voor de mensen die eindeloos naar series en films kijken. Ook de culinaire hoogvliegers onder ons hebben een plek op de videostreamingdienst. In de serie Chef’s Table, waar het zesde seizoen nu van op Netflix staat, laten de grootste gastronomiesterren zien wat ze in huis hebben op het gebied van innovatie gerechten en verrukkelijk uitziende desserts. In dit zesde seizoen wordt er wederom de aandacht gegeven aan de beste koks van dit moment, die niet anders kunnen dan inspireren.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)