Amazon werkt mogelijk aan een gratis muziekstreamingdienst

15 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
amazon-music-unlimited-duitsland

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Amazon momenteel aan een muziekstreamingdienst die gratis te gebruiken zal zijn. Tijdens het luisteren zul je dan wel constant advertenties te horen krijgen, zoals het er nu naar uitziet.

Gratis muziekstreamingdienst van Amazon – gerucht

Het lijkt erop dat Amazon binnenkort een gratis muziekstreamingdienst gaat presenteren, zo schrijft Billboard. De muziekstreamingdienst zal dan worden ondersteund door advertenties. Ook moet de dienst volgende week al beschikbaar zijn. Gebruikers zouden slechts toegang hebben tot een beperkte catalogus in vergelijking met de mensen die wel betalen. Maar aan de andere kant zou je deze muziekdienst kunnen gebruiken in combinatie met een Amazon Echo-speaker, zonder dat je daarvoor natuurlijk extra hoeft te betalen.

Het is nog niet duidelijk hoeveel muziek er beschikbaar zal zijn. Bronnen melden dat Amazon voornemens is “sommige labels” per stream te betalen, of er nu advertenties naast draaien of niet. Dat is nogal een doorslaggevende factor voor labels, dus het is nog maar de vraag of er veel content zal zijn. De online winkelketen wil niet op de geruchten reageren. In 2018 heeft het bedrijf echter al genoeg mensen aan zich weten te binden kijkende naar de betaalde streamingdiensten: Prime Video en Music Unlimited hebben twintig miljoen abonnees.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)