Ziggo lanceert gratis sportkanaal: Ziggo Sport

02 november 2015 1 Minuut 0 Reacties
Ziggo-sport

Ziggo komt vanaf 12 november met een eigen, gratis sportkanaal; Ziggo Sport. De nieuwe zender is op kanaal 14 te zien en gratis te bekijken voor alle Ziggo-abonnees.

Het kanaal focust zich met name op grote evenementen, documentaires en praatprogramma’s over sport.

Ziggo Sport biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod met onder andere internationaal voetbal, autoraces, tennis, golf, basketbal, hockey, rugby, beachvolleybal en atletiek. De sportzender is een direct gevolg van de nieuwe mogelijkheden die zijn ontstaan dankzij de fusie van UPC en Ziggo.

Ziggo Sport zal met name topsport evenementen uitzenden. Zo kunnen klanten straks gratis rechtstreeks kijken naar voetbal uit bijvoorbeeld EK en WK kwalificatiewedstrijden of de Spaanse/ Portugese competitie, de Formule 1 en NBA-basketbal. Hetzelfde geldt ook voor belangrijke golf-, tennis- en atletiek evenementen. Ook wordt aandacht besteed aan Nederlandse competities door live hockey- en basketbal topwedstrijden uit te zenden.

Het gratis kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde premiumzender Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Het bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 kanalen: Sport Select, Sport Voetbal, Sport Golf en Sport Racing. Klanten van Sport1 gaan automatisch over naar Sport Totaal.

Ziggo Sport is vanaf 12 november in HD op Ziggo-kanaal 14 te zien. Met de Horizon Go app kunnen abonnees de zender ook bekijken op hun tablet, smartphone, laptop en pc. Bovendien is het met de ReplayTV-functie van Horizon mogelijk de uitzendingen tot zeven dagen terug te zien.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)