Yamaha introduceert BD-S473 en BD-S673 Blu-ray spelers

31 juli 2012 1 Minuut 0 Reacties
Yamaha-BD-S673

Na eerder dit jaar al een budget AV receiver, twee middenklasse AV receivers en twee high-end AV receivers gelanceerd te hebben komt Yamaha vandaag met twee nieuwe en bijpassende Blu-ray spelers. De BD-S473 en BD-S673 zijn beiden uitgerust met diverse netwerkmogelijkheden, beschikken over USB poorten en kunnen beiden zowel 2D als 3D materiaal weergeven.

Beide Blu-ray spelers zijn rijkelijk uitgerust. Zo beschikken ze over DLNA certificering voor het streamen van media binnen je thuisnetwerk, kun je externe opslagmedia aansluiten via de USB poorten, wordt SD materiaal opgeschaald naar 1080p Full HD resolutie, is er ondersteuning voor 3D Blu-ray, worden nagenoeg alle populaire video en audio bestanden afgespeeld en kan audio via PCM of bistream uitgestuurd worden. Daarbij zijn de spelers te bedienen via de remote applicatie voor iOS en Android apparaten.

De BD-S673 is het meest uitgebreide model en beschikt naast bovenstaande features over een ingebouwde Wifi module voor draadloze verbinding met het thuisnetwerk, DivX Plus HD ondersteuning, een component en composiet vide output, een digitale audio uitgang, een 192kHz/24-bit audio DAC en analoge 2-kanaals audio output. Het kleinere model moet het zonder deze extra features doen.

In de Nederland heeft de Yamaha BD-S473 een adviesprijs van 199 euro, terwijl de Yamaha BD-S673 te koop zal zijn voor 299 euro.

Reacties (0)