‘Xiaomi brengt deze zomer laserprojector met Android TV naar Europa’

27 februari 2018 1 Minuut 1 Reacties
Xiaomi-MWC

Eind vorig jaar presenteerde Xiaomi zijn eerste betaalbare ultra short-throw laserprojector in China. Volgens recente berichten zou dat model komende zomer zijn weg ook naar Europa vinden, inclusief Android TV.

Volgens de collega’s van FrAndroid, die tijdens het Mobile World Congress met Xiaomi spraken, hebben vertegenwoordigers van het bedrijf laten weten dat de in China gepresenteerde ultra short-throw laserprojector in de zomer van 2018 naar het Europese vasteland komt. Het bedrijf zou zelfs al een werkende unit met Android TV versie 8.0 (Oreo) getoond hebben.

De projector komt met een helderheid van 5000 Lumens, een contrast van 1.500 :1 en een maximale projectiegrootte van 150-inch. Veel meer details zijn niet bekend, maar het zou een interessante ontwikkeling zijn aangezien Xiaomi er inmiddels om bekend staan prima producten voor een betaalbare prijs in de markt te zetten. In China heeft de projector een prijs van omgerekend 1.300 meegekregen. Ook heeft het bedrijf daar diverse andere gadgets op de markt gebracht, waaronder smartphones, wearables en televisies.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Riccardo Messina

Riccardo Messina
07 september 2018 om 17:11

Zijn er al signalen dat de Xiaomi laserprojector met Android TV naar Europa komt?

Mvg,
Riccardo Messina

Inloggen