Vizio bespot gebogen televisies in grappige ‘infomercial’

27 december 2014 1 Minuut 0 Reacties
vizio-anti-curved

Met een grappige nep-reclame probeert fabrikant Vizio je van de gebogen televisie af te helpen en te laten gaan voor een platte lcd tv. Je kunt de video hieronder bekijken.

Vizio bespot gebogen televisies

Vizio heeft onder andere Samsung in het vizier. Hoewel de onderstaande video van de Noord-Amerikaanse televisiefabrikant behoorlijk grappig is en met een korrel zout genomen moet worden, is het tevens een brute aanval op de gebogen televisies waar Samsung, LG en andere fabrikanten de laatste jaren mee op de proppen kwamen. In de video zien we Vizio namelijk een ‘opmerkelijk, revolutionair en fantastisch apparaat’ promoten, die van je gebogen televisie weer een plat scherm maakt. Ja, hij is zelfs geschikt voor je hond.

Dat de platte televisie het vlaggenschipproduct van Vizio is, heeft hier alles mee te maken. Deze televisiefabrikant was het ook al niet eens met een andere trend in televisieland, 3D-schermen, en is er derhalve nooit aan begonnen. Vizio wil televisiekijkers niet een nieuwe tv laten kopen op basis van een gimmick. En dat zien we terug in de video. Alle problemen met gebogen televisies worden uit de kast getrokken – want wanneer je nu bestelt, krijg je een plattegrond bij de Anti-Curve Glasses, voor de ideale kijkhoek.

Voorstanders van de gebogen televisie claimen dat het gebogen scherm de kijkhoeken verbetert en, hoe kan het ook anders, Vizio is het daar niet mee eens. Aan het einde van de video zien we waar het dan echt om draait, de P-Series-televisie van de fabrikant, wat één van de meest betaalbare 4K-televisies is in Noord-Amerika. Natuurlijk kun je nu stellen dat we het verschil tussen 2K en 4K niet zien en dat er nog geen content is, maar Vizio is ervan overtuigd dat dit momenteel de beste… euh… gimmick is, met name voor de langere termijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)