Video: Sharp kondigt Freestyle Aquos draagbare TV’s met Wifi aan voor Japan

22 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
sharp-freestyle-Aquos-TV

Hoe zie jij een draagbare TV voor je? Een CRT beeldbuis kubus met een paar antennes erop? Nou, Sharp heeft in Japan de term 'draagbare TV' een nieuwe definitie gegeven. De fabrikant heeft aldaar haar nieuwe Freestyle Aquos draagbare TV aangekondigd - een 20 inch LED TV met Wifi en een draadloze digitale TV tuner zodat je hem overal in je huis mee kunt slepen.

Zoals je hierboven ziet komen de modellen compleet met hendel (welke ook gebruikt kan worden om de TV aan de muur te hangen), en een ingebouwde kick-stand zodat je de TV ook gemakkelijk op tafel kunt plaatsen. De Freestyle Aquos modellen bevatten zelfs DLNA certificering zodat je draadloos toegang hebt tot je multimedia bibliotheek. Bekijk de video na de break.

Helaas werken de TV’s niet met een touchscreen en moet je nog gewoon de ouderwetse afstandsbediening gebruiken. Of de TV’s ooit in Europa gelanceerd gaan worden is niet bekend, maar in Japan kun je een zwarte, witte of roze versie aanschaffen voor omgerekend ongeveer 850 euro.

Bron: Akihabara

Reacties (0)