Video: Sfeerverslag FWD Benelux TV Shoot-out 2019

30 november 2019 1 Minuut 0 Reacties

Twee weken terug vond in Eindhoven de eerste officiële TV Shoot-out van de Benelux plaats en in de video in dit artikel geven we je een sfeerimpressie van deze geslaagde avond.

We publiceren al vele jaren reviews van televisies. We kennen awards toe, illustreren voor-en nadelen van verschillende toestellen en geven je een zo duidelijk mogelijke conclusie over of de betreffende televisie je geld waard is. Dus waarom een shoot-out organiseren? In de eerste plaats natuurlijk omdat het fijn is om ons lezerspubliek af en toe te betrekken bij het testen. Maar ook om aan te tonen dat je, met alle toestellen op een rij, toch nog belangrijke verschillen kunt zien. Reden genoeg voor ons om een avondvullend programma samen te stellen waarbij we samen met onze lezers vier topmodellen tv’s in verschillende beeldmodi blind met elkaar kunnen vergelijken.

Vier oled tv’s streden half november dan ook om de titel ‘beste oled tv van 2019’ en werden door een dertigtal lezers van FWD en HomecinemaMagazine.nl op diverse punten beoordeeld gedurende een blinde test. De uitslag van de FWD Benelux TV Shoot-out 2019 en hoe we deze test hebben opgezet lees je in ons uitgebreide achtergrondartikel. In onderstaande video geven we je een indruk van de geslaagde avond.

Reacties (0)