Video: Panasonic toont nieuwe apps voor Viera Connect TV’s in de VS

06 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
panasonic-viera-connect

In onze review van de Panasonic GT30 3D TV en onze eerste indrukken van het Panasonic Viera Connect platform heb je kunnen lezen dat de Viera Market, de plek waar je applicaties kunt kopen die je op TV kunt weergeven, nog aardig leeg is. Panasonic heeft beloofd hier snel verandering in te brengen en brengt in de VS haar eerste nieuwe applicaties al uit.

De applicaties die Panasonic in de VS toonde zijn vooral gericht op sport en games. Zo zien we een applicatie voor live tussenstanden van NBA (basketbal) wedstrijden en komen er binnenkort gelijksoortige applicaties voor ijshockey en voetbalwedstrijden. Panasonic loopt in onderstaande video snel door het Viera Connect applicatie gedeelte heen en toont huidige en toekomstige applicaties.

Hopelijk komen er in Nederland ook snel meer applicaties uit anders is de kans groot dat Panasonic in ieder geval de Smart TV strijd zal gaan verliezen van Samsung en LG.

Bron: Engadget


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Wim Paalvast

Wim Paalvast
11 februari 2014 om 21:23

Ik ben zoekende naar Internet browserapp op mijn Panasonic smart tv TX-L37DT30E (1636)
Er staan standaard alleen meerdere apps op als skype, enz.
Graag wil ik via een browser mijn eigen voorkeursites willen bezoeken.
Is er ergens een app beschikbaar en zo ja, hoe kan ik die installeren?

Inloggen


12 februari 2014 om 10:42

De enige apps die je kunt installeren vind je via je tv in de app store van Panasonic. Als deze niet toegankelijk is of de apps er niet in te vinden zijn is er helaas geen andere optie.

Inloggen