TP Vision introduceert nieuwe reeks Philips ‘hospitality’ tv’s

23 mei 2013 1 Minuut 0 Reacties
Philips-hospitality-tv

TP Vision introduceert vandaag een nieuwe reeks lcd tv-series onder de Philips vlag. De modellen zijn zogenaamde ‘hospitality’ tv’s die specifiek zijn ontworpen voor hotels en zorginstellingen.

Hoteliers kunnen kiezen uit de onlangs gelanceerde Philips Studio tv’s, de Philips EasySuite, Philips MediaSuite en de Philips Signature modellen, met schermbreedtes van 19 inch tot en met 55 inch.

Philips tv’s met OXIGEN

Philips OXIGEN is de kern van de hospitality lcd tv-series. Dit pakket is uitgerust met functionaliteiten die specifiek voor de hoteliers en hun gasten zijn ontworpen. Deze staan volgens de fabrikant garant voor de beste combinatie van uitgebreide connectiviteit en lage gebruikskosten. Daarnaast biedt OXIGEN toegang tot online-applicaties en is het mogelijk om mobiele telefoons op de tv’s aan te sluiten. Ook zijn de tv’s op afstand te beheren en kunnen er additionele diensten naar wens toegevoegd worden.

OXIGEN beschikt over een aantal toepassingen en diensten, zoals de Philips Smart TV cloud-dienst, waar onder andere een brede selectie aan applicaties tot de mogelijkheden behoort. Bijvoorbeeld AppControl, waar hoteliers gemakkelijk applicaties zowel toe kunnen voegen als verwijderen of een specifiek gebruikersprofiel per kamer kunnen instellen. De Secure SimplyShare-dienst maakt het mogelijk om privé content van een mobiel apparaat naar de tv te streamen. Met SmartInstall worden de (tijd)kosten van installatie en beheer verder omlaag gedrukt. Als laatste is er de SmartInfo-dienst, waarmee specifieke pagina’s voor gasten gecreëerd kunnen worden.

Advertentie

Beschikbaarheid

Philips OXIGEN is uitgerust op de Philips MediaSuite en Philips Signature TV’s. Beide modellen zijn vanaf het tweede kwartaal van 2013 beschikbaar in Europa, Rusland, Australië en Nieuw Zeeland.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)