Toshiba presenteert Regza ZG2 3D TV’s en BZ serie Blu-ray recorders in Japan

20 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
Toshiba-Regza-ZG2-3D-TV

Toshiba heeft vandaag in Japan een drietal nieuwe Regza 3D TV's gelanceerd onder de namen 55ZG2, 47ZG2en 42ZG2 en een drietal nieuwe Blu-ray recorders met de namen RD-BZ810, RD-BZ710 en RD-BZ610. Deze modellen moeten eind mei in Japan te koop zijn.

De Regza ZG2 3D TV serie maakt gebruik van IPS displays en komt in een 42 inch, 47 inch en 55 inch formaat. Daarnaast beschikken ze over LED achtergrondverlichting, 480Hz Active Scan techniek, SD naar HD upscaling, 2D naar 3D conversie, active shutter brillen en een geïntegreerde 2TB harddisk waarmee TV content opgenomen kan worden. Ook krijg je maar liefst zes digitale tuners cadeau.

De TV’s zijn allemaal te verbinden met het thuisnetwerk en het internet en ondersteunen ‘Remote Play’ vanaf Windows 7 en streaming van DLNA content. De USB poorten maken het mogelijk extra geheugen aan te sluiten of een camcorder voor directe AVCHD weergave. Ook bevatten de TV’s HDMI ingangen en een SDHC geheugenkaart slot.

De Blu-ray recorders hebben ook allemaal een ingebouwde harde schijf – RD-BZ810 heeft 1TB, RD-BZ710 en RD-BZ610 hebben 500GB – en ze ondersteunen USB opslag, directe AVCHD weergave, weergave van en opname op van diverse Blu-ray en DVD discs, en ethernet streaming.

Of deze modellen ook buiten Japan verkocht gaan worden is nog niet bekend.

Bron: Toshiba


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)