Teufel introduceert de multifunctionele Aureol Real koptelefoon

29 november 2012 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-Aureol-Real

Teufel presenteert de Aureol Real, het eerste open koptelefoon model van de fabrikant. De Real is zeer licht met een gewicht van slechts 185 gram en beschikt over gevoerde, zachte fluwelen oorkussens met verstelbare oorschelpen. De Aureol Real heeft volgens Teufel neutrale en natuurlijke klanken en een breed frequentiebereik, waarbij bewust is afgezien van extreme bassen.

Multifunctioneel gebruik

De kabel van de Real is verwisselbaar, en daarmee is de koptelefoon geschikt voor multifunctioneel gebruik. De koptelefoon wordt standaard geleverd met twee kabels. De 3 meter lange kabelvariant is voorzien van een 6,3 mm stekker, en is geschikt voor gebruik direct aan de versterker. De tweede kabel is uitgerust met een 3,5 mm minijack stekker van 1,3 meter lang, speciaal voor gebruik met iPod, smartphone of tablet. Daarnaast zijn beide kabels met stof omgeven. Dit vermindert kabelruis en voorkomt het gevaar van kabelbreuk.

Audiokwaliteit

De Aureol Real is in het bezit van sterke neodymium-magneten en twee 44 mm-HD-drivers, die moeten zorgen voor een stabiel frequentieverloop zonder geluidsvervorming, ook bij een hoog volume. Dankzij het open ontwerp trillen de drivers (de ingebouwde luidsprekers) niet tegen de behuizing van de koptelefoon. De drivers hebben dus een resonantie-vrije omgeving, waardoor het natuurlijke en soepele frequentieverloop nog beter tot zijn recht moet komen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)