Testpanel: wil jij de Hisense 55A85H oled-televisie zelf thuis testen?

05 september 2022 3 Minuten 2 Reacties
Hisense A85H oled tv 2

Meld je nu aan voor ons testpanel en maak kans om de nieuwste Hisense 55A85H oled-televisie zelf thuis te testen.

Het aanbod van televisies is vandaag de dag enorm en dus is het maken van een keuze lastig. Gelukkig hebben we nu een mooie kans voor je om zelf een televisie thuis te testen. FWD biedt je samen met Hisense de kans om de 55A85H oled-televisie zelf thuis te ervaren. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden voor de actie en wie weet staat deze oled-tv binnenkort een aantal weken bij jou thuis.

Hisense 55A85H

De Hisense A85H-serie bestaat uit volledig uitgeruste 4k oled-televisies. Zo komen de modellen met HDMI 2.1, waarmee ondersteuning voor VRR tot 120Hz, ALLM en HDMI eARC geboden wordt. Daarnaast komen de televisies in deze serie met het door Hisense zelf ontwikkelde VIDAA U smart tv-platform, versie 6.0. Hiermee krijg je toegang tot de meest populaire streamingdiensten en is het mogelijk content te streamen middels Chromecast en AirPlay.

Verder zijn de televisies in de A85H-serie voorzien van Dolby Atmos en Dolby Vision voor een optimale filmbeleving. Ook IMAX Enhanced en HDR10+ worden ondersteund en dankzij de Auto Low Latency Mode kun je soepeler en gedetailleerder gamen met minder input-lag. Tot slot heeft Hisense ook een speciale Sport Mode toegevoegd die de ervaring moet bieden alsof je in het stadion aanwezig bent.

De A85H-serie bestaat uit 55-inch en 65-inch modellen, beiden voorzien van een draaibare voet. De adviesprijzen bedragen respectievelijk 1.099 euro en 1.599 euro.

FWD Testpanel: Wij zijn op zoek naar jou!

FWD biedt je samen met Hisense de kans om de Hisense 55A85H oled-televisie thuis te testen. Wil jij deze 4k oled-televisie thuis op de kast hebben staan? Lees dan hieronder de voorwaarden en meld jezelf snel aan.

Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken vier huishoudens die de Hisense 55A85H oled-tv voor een periode van drie tot vier weken willen ervaren en deze ervaringen na de testperiode met ons willen delen. We willen de Hisense 55A85H op verschillende onderdelen laten ervaren en testen; beeldkwaliteit, smart tv-mogelijkheden, gaming, geluid en design. Als jouw huishouden met deze onderdelen van de Hisense tv wel uit de voeten kan dan zien we je aanmelding graag tegemoet.

De vier huishoudens die mee mogen doen aan deze actie krijgen elk vier kaarten voor de wedstrijd Nederland-België cadeau voor de Nations League Cup. De wedstrijd wordt op 25 september gespeeld in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Voorwaarden;

  • Je bent in de periode van 18 september t/m 10 oktober drie weken aaneengesloten beschikbaar om thuis de tv te ervaren
  • Uiterlijk 15 oktober levert elk huishouden een geschreven review aan
  • FWD stuurt je een reviewdocument met belangrijke aandachtspunten en een richtlijn om je ervaringen voor ons op papier te zetten
  • FWD zal per gezin de ervaringen redigeren en publiceren in een artikel
  • Elk gezin levert naast geschreven ervaringen ook een aantal foto’s in hoge resolutie aan
  • Aanmelden is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland of België, en 18 jaar of ouder bent
  • De 55-inch tv wordt geleverd met standaard voet voor plaatsing op een kast. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de plaatsing
  • Rond 12 september worden de deelnemers gekozen en nemen we contact op.

Meld je aan

 

Het is niet meer mogelijk jezelf aan te melden. De gekozen deelnemers krijgen bericht van ons.

Reacties (2)