Sony toont nieuwe oled en lcd led tv line-up in video’s

16 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Sony-2018-lcd-led

Sony heeft diverse video's online gezet waarin de televisies voor 2018 getoond worden. De Japanse fabrikant komt dit jaar met twee nieuwe oled tv's en diverse nieuwe lcd led-modellen naar België en Nederland.

Video’s Sony 2018 tv line-up

In onderstaande video’s worden de nieuwste tv’s van Sony getoond. De Japanse fabrikant introduceert twee nieuwe oled-modellen in de AF8-serie én komt met een groot aantal lcd led tv’s. Ook de vorig jaar geïntroduceerde A1 oled tv’s blijven dit jaar te koop. Sony rust dit jaar meer modellen uit met de X1 Extreme-processor. Wat high dynamic range (HDR) betreft kiest Sony als we naar de topmodellen kijken voor ondersteuning van HDR10, HLG en Dolby Vision. Middenklasse series moeten het zonder Dolby Vision stellen. Op het gebied van smart tv zijn er niet veel wijzigingen doorgevoerd, al biedt Sony later dit jaar wel een firmware-update waarmee ondersteuning voor de Google Assistant toegevoegd wordt. Hierdoor kun je de tv middels spraak bedienen, dankzij een microfoon in de afstandsbediening.

 

Meer informatie

Bekijk ook de complete Sony 2018 oled en lcd led tv line-up, en neem het 2018 home cinema overzicht door voor alle producten die dit jaar naar de Benelux kopen. Lees ook onze review van de Sony XF85-serie.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)