Sony lanceert commercial voor nieuwe AF8-serie oled tv’s

11 april 2018 1 Minuut 1 Reacties
Sony-AF8-oled-tv

Gisteren maakte Sony de prijzen van de nieuwe AF8-serie oled tv's al bekend en vandaag laat de Japanse fabrikant weten een nieuwe commercial voor deze premium televisies uitgebracht te hebben. De focus van de commercial ligt vanzelfsprekend op de beeldkwaliteit en het design.

De nieuwe commercial voor de Sony AF8-serie oled tv’s is in 4K HDR opgenomen en is geproduceerd door Ben Tricklebank en DDB Berlin. In de video zien we hoe een donker woud in Nieuw-Zeeland zich ontpopt tot een licht overgoten landschap. Met luchtopnames vanuit een helikopter wist het productieteam de nachthemel en de natuur van het Nieuw-Zeelandse landschap vast te leggen.

De AF8-serie oled tv’s ondersteunen HDR (High Dynamic Range) en worden aangestuurd door de 4K HDR Processor X1 Extreme-beeldprocessor. De oled tv’s zijn daarbij uitgerust met een TRILUMINOS-display en bieden ondersteuning voor HDR in de vorm van HDR10, HLG (Hybrid Log Gamma) en Dolby Vision. Net als de A1 is de AF8 uitgerust met de Acoustic Surface-geluidstechnologie. Dankzij deze techniek resoneert het hele scherm mee op de geluidsgolven en komt het geluid dus uit het scherm.
De Sony KD-55AF8 met 55-inch scherm krijgt een prijs van 2900 euro mee, terwijl de 65-inch KD-65AF8 3900 euro gaat kosten. Beide modellen staan vanaf eind deze maand in de winkels.

Een overzicht van alle specificaties, modellen en features vind je in de Sony 2018 oled en lcd led tv line-up. Lees ook onze Sony AF8-serie review.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Karel

Karel
11 april 2018 om 19:56

Hopelijk komt er snel een review van deze nieuwe OLED-tv 🙂

Inloggen