Sony 2018 lcd led televisies te koop in Nederland en België

28 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
Sony-XF8505

Sony is begonnen met de verkoop van zijn nieuwste lcd led televisies. De Japanse fabrikant heeft onder meer de premium XF90-serie en de XF85-serie in de Nederlandse en Belgische winkels gezet.

Sony 2018 tv’s te koop

Op het gebied van lcd led zijn de XF90-modellen de topmodellen voor dit jaar. Deze tv’s komen onder meer met direct led-verlichting, ondersteuning voor Android TV en de X1 Extreme 4K-processor. Ook biedt de XF90 ondersteuning voor HDR in de vorm van HDR10, HLG en Dolby Vision. De tv is compatibel met Android TV van Google en dus zijn games en Apps beschikbaar via de Google Play Store. Dankzij Google Cast is het eenvoudig om content zoals Netflix, Uitzending Gemist of YouTube rechtstreeks te casten naar de tv.

Een stapje lager zien we de de XF85-series terug. De XF85-modellen zijn voorzien van een afwijkend design en iets mindere beeldtechnieken. Ook Dolby Vision is afwezig. De XF80-modellen moeten het ook zonder ondersteuning van Dolby vision stellen. Daarnaast is de 4K HDR X1-processor verdwenen. Weer een stapje lager zien we de XF75-modellen terug, maar deze tv’s wijken eigenlijk alleen qua design af.

Lees ook onze uitgebreide review van de Sony XF85-serie lcd led tv en onze Sony KD55-XF9005 review.

Meer informatie

Bekijk ook de complete Sony 2018 lcd led tv line-up voor alle specificaties, modellen en prijzen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)