Sharp bereidt high-end X5 3D TV serie met Full LED voor

28 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
sharp-XS1

Sharp heeft haar complete 2011 TV line-up nog niet bekend gemaakt maar we hebben al wat informatie weten te achterhalen van een komende vlaggenschip X5 serie. De X5 modellen zullen onder meer voorzien zijn van Full LED achtergrondverlichting met local dimming en 3D weergave.

Sharp heeft tot nu toe haar nieuwe LE830 TV serie en de 70 inch LE73X onthuld. De X5 serie zou in augustus 2011 gelanceerd moeten worden, vlak voor de IFA 2011 in Berlijn. Er zijn nog geen afbeeldingen van de X5 serie, maar de TV’s zouden in ieder geval zeer slank en elegant zijn. De afbeelding hierboven is van het XS1 model.

De Sharp X5 serie zal naast de Full LED achtergrondverlichting met local dimming ook een 200Hz beeldtechniek, de Quattron techniek, een ingebouwde harddisk, twee tuners en 3D ondersteuning bevatten. Er is ook een verscheidenheid aan multimedia functionaliteiten geïntegreerd zoals het Aquos Net+ internet platform, Skype, DLNA, Wifi en USB weergave met DivX HD ondersteuning.

De X5 serie zal bestaan uit de 60 inch LC-60X5 en de 70 inch LC-70X welke de opvolgers zijn van de XS1 serie die een aantal jaar geleden gelanceerd werd. Over de prijs is nog niks bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)