Samsung The Premiere: nieuwe 4K ultra short throw laserprojector

02 september 2020 1 Minuut 3 Reacties
samsung-the-premiere-1

Samsung heeft woensdag een nieuwe ultra short throw projector aangekondigd, in de vorm van Samsung The Premiere. Dat deed het bedrijf tijdens het Life Unstoppable-evenement, een digitaal event waar de Zuid-Koreaanse fabrikant allerlei plannen voor de toekomst presenteerde.

Samsung The Premiere-projector: dit is hem

De projector Samsung The Premiere biedt een groot beeld aan voor een bioscoopachtige ervaring. Het moet een nieuw vlaggenschip worden van het bedrijf, in elk geval binnen het lifestyleportfolio. Later dit jaar moet de projector naar verschillende markten komen, waaronder Europa, de Verenigde Staten en Korea.

Samsung The Premiere is straks verkrijgbaar in twee varianten: de LSP7T die een beeld van 120-inch kan projecteren en de LSP9T die een beeld van maximaal 130-inch kan projecteren. Allebei de modellen ondersteunen beelden in de 4K-resolutie. De LSP9T is ’s werelds eerste projector met een HDR10+-certificaat en driedubbele lasertechnologie, die samen moeten zorgen voor een duidelijk contrast waar details goed naar voren komen in donkere beelden. De maximale helderheid ligt op 2800 ANSI-lumen.

Verder ondersteunt The Premiere Filmmaker Mode. Ook hierin is de LSP9T de eerste van zijn soort die dat ondersteunt. Het idee achter de modus is dat je een film bekijkt zoals de maker dat voor ogen had. De beeldinstellingen worden dan automatisch aangepast. De slimme projector is tevens voorzien van Samsungs Smart TV-platform en biedt toegang tot verschillende streamingdiensten en mobiele connectiviteit.

Advertentie

De Samsung The Premiere is een compacte projector die je vlak voor de muur plaatst (dat is kenmerkend voor ultra short throw). Daardoor hoef je waarschijnlijk weinig aan je huidige interieuropstelling te veranderen. Aan de zijkant van het scherm zit tevens een stofachtige omlijning, voor een mooi afscheiding tussen beeld en muur. Daarnaast mag je rekenen op een ingebouwde subwoofer en ondersteuning voor Acoustic Beam surround sound.

Prijs en beschikbaarheid

The Premiere is vanaf dit najaar in Nederland verkrijgbaar. De LSP9T heeft een verkoopadviesprijs van 6499 euro en de LSP7T kost 3499 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Rob

Rob
02 september 2020 om 12:52

Ja dat lijk me wel wat als opvolger van de 82 inch, of erbij, wel een goed projectie scherm nodig

Inloggen
Rob

Rob
02 september 2020 om 12:55

O, prijs is al bekend hoor,
6499,- en 3499,- leverbaar dit najaar, Bron Samsung Nederland

Inloggen
Wesley Akkerman

Wesley Akkerman
02 september 2020 om 13:14

Thanks, was nog niet in staat het bericht te updaten. Maar zojuist gedaan!

Inloggen