Samsung My Shelf: een stijlvolle plank voor The Frame televisie

03 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Samsung My Shelf The Frame 1

De Samsung My Shelf is een speciaal meubelstuk voor de The Frame-televisie. Deze maakt de muur volgens Samsung een stuk stijlvoller.

Eerder deze week heeft Samsung zijn tv line-up voor 2021 bekendgemaakt, waaronder ook een nieuwe versie van The Frame. Deze stijlvolle televisie kan als een schilderij aan de muur gehangen worden en kunstwerken weergeven als je geen televisie kijkt. Dit jaar brengt Samsung ook een accessoire speciaal voor The Frame uit, genaamd My Shelf.

De My Shelf is, zoal de naam al doet vermoeden, een plank voor The Frame. Een plank doet de accessoire echter wat te weinig eer aan want het is een fraai vormgegeven meubelstuk voor aan de muur. De televisie wordt in het meubelstuk opgehangen en het geheel kan aan de muur gemonteerd worden. De My Shelf biedt aan zowel de zijkant als de bovenkant ruimte voor leuke accessoires als kaarsen of een plantje. Samsung geeft aan dat hiermee de muur van de televisie nog stijlvoller gemaakt kan worden.

De My Shelf is compatibel met de 55-inch, 65-inch en 75-inch varianten van The Frame televisie. Er komt een beige, een witte, een zwarte en een bruine variant van op de markt. Deze passen volgens de Koreaanse fabrikant perfect bij de verschillende frames voor de televisie. De beige variant verschijnt binnenkort. Later dit jaar worden ook de andere kleurvarianten uitgebracht. Een prijs is nog niet bekendgemaakt.

Samsung Neo QLED 2021
Lees ook

Samsung 2021 lcd led tv line-up met Neo QLED topmodellen


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)