Samsung Lifestyle TV’s: meer dan een TV (ADV)

01 februari 2024 1 Minuut 0 Reacties
Samsung The Freestyle projector

Zoek je een TV die helemaal aansluit bij jouw levensstijl? Een TV die méér is dan prachtig beeld maar ook tegelijk een lifestyle concept, een expressie van jouw persoonlijke smaak? Voor jou heeft Samsung zes unieke modellen ontworpen, elk met hun eigen identiteit en eigen troeven. Deze Lifestyle TV’s bieden uitmuntende beeldkwaliteit en passen moeiteloos in elk interieur.

Wil jij je favoriete serie projecteren in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of bij vrienden? Dan is The Freestyle, een slimme draagbare projector, een perfecte match voor jou. Het ontwerp van 180 graden geeft je de flexibiliteit om je content op ieder oppervlak te projecteren. En dankzij het premium 360 geluid klinkt hij ook nog eens fantastisch.

The Frame is een TV die van je woonkamer een kunstgalerij maakt wanneer je geen TV kijkt.
Zoek je een TV die als een schilderij opgaat in de stijl en inrichting van je woonkamer? The Frame kan je helemaal naar smaak personaliseren. Kies uit zeven beeldmaten en vier standaardlijsten of selecteer een van de 200 custom kleur voor de lijst. Met accessoires zoals de Studio Stand geef je hem een unieke plaats in de woonkamer. Zo is The Frame de perfecte combinatie van kunstbeleving en beeldkwaliteit. Een elegante TV die je woonkamer omtovert tot een kunstgalerij.

Dankzij zijn iconische design is The Serif een echte blikvanger en met zijn pootjes plaats je hem gemakkelijk waar je maar wilt.
The Sero is er voor wie zijn social media video’s op groot scherm wil zien, zowel in portret- als landschapsmodus.

Droom je van je eigen thuisbioscoop? The Premiere is een krachtige, eenvoudig te installeren Ultra Short Throw 4K-laserprojector die je droom waarmaakt.

Of breng je het liefst zo veel mogelijk tijd door in de tuin of buiten op je zomer- of winterterras?
Kies dan voor The Terrace, en geniet van 4K Neo QLED beeldkwaliteit in alle omstandigheden.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties (0)